Ben je op zoek naar briljante social content, video of blogs? ZIGZAG creëert content voor social media, whitepapers, video en promote die onder jouw doelgroep via social media, YouTube of Display marketing.

ZIGZAG scoort een 8.7 op klanttevredenheid!

Met contentmarketing vertellen we met onder andere video, visuals, blogs en infographics het verhaal van jouw bedrijf. Dit kan via social media, email marketing of jouw website. Door relevante en unieke content kun je als merk jouw specialisme uitdragen en online autoriteit claimen. Wij zorgen met optimale zoekmachine vriendelijke content en een goede content marketing strategie voor meer bezoekers op je website. Met deze vorm van inbound marketing zorgen we zo ook voor kwalitatieve leads.

Als content marketing specialist zorgen we met een duidelijke strategie dat we de juiste kanalen, aanpak en uitvoering kiezen. Samen met de creatieve content van onze copywriters, ontwerpers en video editors maak je impact op je doelgroep!

Wat is Content Marketing?

Content marketing bestaat uit twee delen; de creatie van content en het verpreiden van deze content en het inzetten voor een bepaald doel (de strategie). Het is een vorm van online marketing waarbij je content gebruikt om;

 

  1. Je propositie over de bühne te krijgen (denk aan video, social media en email marketing)
  2. Meer leads te genereren (denk aan downloadbare whitepapers, quizzes en tools)
  3. Een betere SEO positie te krijgen en te ondersteunen bij online adverteren

Vragen? Bel Marieke op 0180 642 060

Copyright 2018. ZIGZAG ONLINE is onderdeel van