Vragen over dashboarding? Bel ons op 0180 642 060

ZIGZAG ontwikkelt online dashboards om alle belangrijke marketing, sales en financiële data in één oogopslag te kunnen zien zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen.

ZIGZAG scoort een 8.7 op klanttevredenheid!

Wat zijn dashboards?

Dashboards zijn visuele vertalingen van data. Vaak worden één of meerdere databronnen met elkaar gecombineerd om een visueel overzicht te maken in grafieken, kaarten en andere elementen. Handig! Want zo zie je in één oogopslag je meest belangrijke data. Lees ons blog om voorbeelden te zien van dashboards.

Sales- en marketingdata komen tegenwoordig uit verschillende bronnen en online systemen; je CRM, AdWords, en misschien nog wat excel sheets. Het is lastig als je van verschillende platformen data moet lezen en interpreteren die ook nog eens in verschillende presentatievormen getoond worden. Dit duurt lang, fouten liggen op de loer en het is onoverzichtelijk.

 

Met dashboarding maak je hier een einde aan! Door één overzichtelijk dashboard te ontwikkelen waarin verschillende data worden gecombineerd tot één essentieel visueel geheel zorg je voor inzicht en rust. Dat betekent op de juiste momenten de juiste beslissingen nemen op key performance indicatoren (KPI’s). ZIGZAG bouwt jouw online dashboard op maat.

360 graden online? Je volledige online marketing ontzorgd voor een vast bedrag per maand!

Wij werken met de volgende dashboard software
Hoe gaat het in zijn werk?

Vragen? Bel Marieke op 0180 642 060

Copyright 2018. ZIGZAG ONLINE is onderdeel van