Voor Het Hoofdkwartier, een kantoorproject in Blaricum, hebben we mooie resultaten laten zien! Binnen 4 maanden was meer dan 80% verkocht!

Over Het Hoofdkwartier

 

Het Hoofdkwartier is een naam voor drie gebouwen met elk vier kantoor units en vier bedrijfsruimtes. Als koper of huurder heb je volledige flexibiliteit. Wil je alleen een kantoorruimte of een kantoorruimte met bedrijfsruimte om te gebruiken als showroom of werkruimte? Alles is mogelijk! Het Hoofdkwartier biedt naast de flexibele ruimtes en fantastische ligging ook een zeer moderne uitstraling met de hoge plafonds en grote glaspartijen. Als belegger was het ook mogelijk één of meerdere units te kopen en deze te verhuren tegen 9% rendement.

 

 

Vastgoedmarketing online

Waar vastgoedmarketing meestal bestaat uit een brochure, website en soms wat marketing heeft ZIGZAG de volledige Online Marketing voor Het Hoofdkwartier uit handen genomen. De volgende zaken zijn uit handen genomen voor Het Hoofdkwartier;

 

  1. Branding; naam bedenken en logo creatie
  2. Website ontwikkelt met ruimte configurator, blog en andere content pagina’s
  3. CRM geconfigureert (Activecampaign)
  4. Online campagnes opgezet op Google Search, Google Display, LinkedIn, Funda
  5. Online PR op vastgoed websites
  6. Direct mailing en print advertenties om

 

Het resultaat

 

Alle inspanningen hebben ertoe geleid dat 80% van de units binnen 4 maanden was verkocht. Op dit moment zijn alle units verkocht en is alles verhuurd.

Wil je meer weten over deze case? Neem dan contact op met Stephan de Graaf, strateeg bij en eigenaar van ZIGZAG Online.

Copyright 2018. ZIGZAG ONLINE is onderdeel van