Samen met onze klanten de online wereld veroveren is wat ons elke dag drijft! Als online specialisten halen we het maximale uit jouw budget, maken we je enthousiast over alles wat met online marketing te maken heeft en met een gezonde dosis ambitie helpen we je jou, jouw doelen te bereiken.

ZIGZAG scoort een 8.7 op klanttevredenheid!

Wat maakt ons “ons”

We geloven heilig dat een optimale en langdurige samenwerking, de juiste specialisten, optimale processen en de juiste energie zorgt voor resultaten op korte en lange termijn. Vandaar dat we ons helemaal vastbijten in jouw business case, onze mensen allemaal HBO+ geschoold en gecertificeerd zijn en ons motto “elke dag een beetje beter” als een mantra blijven herhalen.

Als Online Marketing bureau met Rotterdamse invloeden spreken we duidelijke taal; je weet altijd wat je van ons en de resultaten mag verwachten. Samen kijken we naar doelstellingen en KPI’s en zorgen we dat je ze haalt of overscoort. Als full service marketingbureau hebben we ons gespecialiseerd in het laten groeien van onze klanten met behulp van marketing. Met specialisaties op het gebied van Google adverterenData & Analytics, zoekmachine optimalisatie, dashboarding en integratie van kanalen zorgen we voor een stuk inzicht, effectievere marketing en minder kosten. ZIGZAG Online werkt voor klanten in de B2B sector, agrarische sector, verschillende webshops en de vastgoed sector. ZIGZAG scoort een 8,4 op het gebied van klanttevredenheid. Bekijk ook online successen voor onze klanten.

 

ZIGZAG Online is onderdeel van Pixelfarm

Onze online toppers

Online successen behaald voor onze klanten

Vragen? Bel Marieke op 0180 642 060

Copyright 2018. ZIGZAG ONLINE is onderdeel van