Benieuwd hoe jouw website of webshop scoort op SEO? Krijg een gratis scan!

SEO verkeer of “organisch verkeer” is nog steeds een zeer belangrijk bron van verkeer voor je website. Een goede SEO strategie betekent meer traffic, leads en uiteindelijk omzet. Gecombineerd met online adverteren is het een klassiek online een-tweetje.

ZIGZAG scoort een 8.7 op klanttevredenheid!

Wat is SEO?

SEO of zoekmachine optimalisatie zijn toegepaste technieken om jouw website te laten stijgen in de zoekresultaten. Content, techniek en populariteit van jouw website (links van domeinen met autoriteit naar jouw website) zijn de belangrijkste factoren in je ranking. Wist je dat jouw website op 160 factoren wordt beoordeeld? Dat zijn dus al 160 manieren om jouw website te laten stijgen in de zoekresultaten!

zoekmachine optimalisatie is een manier om je website zo te optimaliseren zodat deze beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. ZIGZAG doet dit door de techniek van jouw website te verbeteren, samen te zorgen voor unieke en relevante content en ook te kijken naar andere factoren zoals je social media en de juiste links van en naar jouw website.

We kijken uiteraard ook welke zoekwoorden voor jouw business belangrijk zijn en hoe vaak er op deze woorden gezocht wordt. Zo zorgen we samen dat jouw website stijgt in de zoekresultaten met de voor jouw doelgroep relevante zoekwoorden. Vaak combineren we zoekmachine optimalisatie met online adverteren zodat dit elkaar optimaal versterkt.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie op een rij

  • Meer traffic doordat je beter gevonden wordt
  • Organisch verkeer is een goede omzet bron
  • Meer traffic, leads en dus omzet
  • Dwingt je om beter na te denken over je content
  • Betere advertising resultaten!

Vraag nu de SEO scan aan voor jouw website!

Wil je serieus met SEO aan de slag? Vraag dan nu vrijblijvend en gratis een SEO advies aan. Wij kijken hoe je website scoort op techniek en een aantal zoekwoorden.

SEO scan aanvragen
Hoe gaat het in zijn werk?

Onze resultaten en blogs over SEO

Vragen? Bel Marieke op 0180 642 060

Copyright 2018. ZIGZAG ONLINE is onderdeel van