Presteren je campagnes niet goed? Vraag nu een vrijblijvende audit aan!

ZIGZAG helpt als autoriteit op het gebied van Facebook, Instagram, LinkedIn en andere social media jou om het maximale uit social media adverten te halen. We gebruiken onze tactieken en strategieën om meer rendement uit je social advertising te halen.

ZIGZAG scoort een 8.7 op klanttevredenheid!

Wist je dat...

icoon feit

“Wist je dat de meest effectieve Facebook video’s binnen 3,2 seconde duidelijk maken waar het over gaat? En wist je ook dat video adverteren via Facebook 5 keer zo effectief is dan een ‘statische’ afbeelding?”

Social media adverteren is de manier om je doelgroep te bereiken. Het biedt het voordeel dat het een viseel medium is waarbij de boodschap nog beter aankomt. Binnen social media adverteren is de advertentie zelf even belangrijk als de campagne. Met behulp van video, leadforms en andere innovatieve advertentievormen halen we voor jou het maximale rendement uit je campagnes. Je kunt met social advertising precies bereiken wie je wilt. Van soccer moms in Utrecht die houden van Harry Potter tot aan pasgetrouwde mannen die net iets vaker naar de kroeg gaan. Door deze specifieke targeting en de relatief goedkopere kosten is social advertising een belangrijke pijler binnen veel online strategieën.

De voordelen van Facebook advertising op een rij

  • Alleen bereiken wie je wilt bereiken
  • Bestaande klanten aan je binden
  • Nieuwe klanten ontdekken
  • Relatief lage kosten
  • Meer bezoekers, leads en conversies

Starten met een pilot?

Voor bedrijven die nog niet heel veel ervaring hebben bieden we een pilot aan tegen een vast laag bedrag. Je kunt hiermee de eerste resultaten “proeven” en snel opschalen en uitbreiden. Vraag snel meer informatie aan!

Hoe gaat het in zijn werk?

TIP Bekijk ook eens de IPM calculator van Pixelfarm, hier kun je eenvoudig zien hoe je Facebook pagina scoort op interactie / engagement, likes en kun je je score vergelijken met je directe concurrenten.

Relevante social media blogs en cases

Vragen? Bel Marieke op 0180 642 060

Copyright 2018. ZIGZAG ONLINE is onderdeel van